Piggy Riches

Piggy Riches

11 december, 2017

Detta gulliga spel från år 2010 sticker ut när det kommer till slotspel och imponerar dessutom med en snygg och stilfull grafik. Här blandas symboler som grisar och valörer – vilket gör spelet passande för dig som gillar humor, mys och pengar!

Enkelt, kul och trivsamt

Piggy Riches är ett spel upplagt för skön underhållning där du lätt lär dig knep, regler och funktioner. Du kommer snabbt bli införstådd med att det handlar om pengar, lyx och grisar. Du hör hur det låter – en kul och spännande mix som bjuder in till spel i en trivsam miljö.

Så här funkar det

Slotten har fem hjul och tre rader där du som högst kan spela på 15 insatslinjer på vilka det går att satsa mellan 1 och 5 mynt. Spelets glamorösa gris ”Herr Piggy” är wild-symbolen i detta spel och är alltså någon att hålla utkik efter. När Herr Gris används för att skapa en vinstkombination blir han så upp över öronen att han kastar upp pengar och firar att lyxen flödar.I Piggy Riches finns en unik scatter-funktion som innebär att du får välja multiplikator och free spins – något som kan innebära ett rejält tillskjut i kassan. Håll utkik efter den kvinnliga lyxgrisen Mrs Piggy som är scatter-symbolen i slotten, ju fler av henne desto större blir ditt antal free spins och multiplikatorer.

NetEnt-spel – marknadens bästa spel

Piggy Riches är skapat av svenska speljätten NetEnt och håller därför hög kvalitet när det kommer till grafik och funktion. Spelet som sådant är enkelt och utan komplicerade detaljer, men det märks ändå att avsändaren är en av marknadens absolut bästa i sin rang. Den mobila versionen Piggy Riches Touch går att hitta på i stort sett alla casinon som erbjuder NetEnt-spel och fungerar utmärkt på så väl surfplattor, iPhones och Androids.