Nya spelautomater

Nya spelautomater

17 december, 2017

Längtar du efter en ny underhållande spelautomat? Naturligtvis så är det alltid roligt att spela en klassisk spelautomat. Flera otroligt populära spelautomater så som Starburst och Mega Fortune har numera några år på nacken. Nytänkande och spännande funktioner, utvecklingen av grafik och ljudeffekter gör dock att många spel bleknar i jämförelse med upplevelserna som du får i en ny spelautomat.

Nya spel från NetEnt – Copy Cats och Wolf Cub

Svenska spelutvecklaren NetEnt ligger bakom många av casinovärldens mest populära spel så som till exempel Mega Fortune. Copy Cats är en ny spelautomat från denna omtyckta spelutvecklare som är fullspäckad med färgglada katter. Ett grafiskt snyggt spel med symboler i form av gulliga blå, röda och lila katter såväl som tassar i olika färger. Denna spelautomat med katt-tema bjuder även på möss, fiskben, kattbjällror och mjöl. Detta spel är optimerat för spel på mobilen så att du kan njuta av en fulländad spelupplevelse hemma i soffan såväl som när du är ute och rör på dig.Wolf Cub är en annan spelautomat från NetEnt. En skön tecknad videoslot som handlar om en vargunge. Temat i detta spel är gulligt och fyllt med krispiga ljudeffekter som passar perfekt för den lilla vargungen som ska övernatta i vinterkylan. Skön musik och fin grafik gör att det känns lite grann som att se en Disneyfilm.Bakgrunden är en vinterskog och spelet har flera snygga symboler med vilda djur från skogen, allt från en uggla, till en älg och ett lodjur.

7 Up från Endorfina

Om du letar efter en mer klassisk spelautomat som ändå har modernt utseende med sköna funktioner så är 7Up en ny spelautomat med neonfärgade hjul med färgglada frukter. Klassiskt och modernt på samma gång. Spelet kommer från Endorfina och har en Gamble-funktion som ger dig chansen att spela om dina vinster. Spelutvecklaren Endorfina ligger i Prag och är känd för sina spelautomater som är baserade på populärkultur, bland annat spelet Diamond Vapor.